Nädal karikatuuris: keskerakondlaste uued vigurid ja vembud, olümpia ning Putin

Urmas Nemvalts
, karikaturist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päeva karikatuur 3.03
Päeva karikatuur 3.03 Foto: Karikatuur: Urmas Nemvalts

Postimehe karikaturist Urmas Nemvalts joonistab iga päev ajalehte pilapildi aktuaalsel teemal. Vaata siin kõiki lõppeva nädala karikatuure.

ESMASPÄEV, 26.02: EV 100 on läbi, nüüd võib lõdvaks lasta. «Saja-aastane Eesti riik ei tohi olla, nagu saja-aastane inimene, kelle füüsiline keha teeb läbi pöördumatuid muudatusi, mille tõttu on teadvus ümberringi toimuva suhtes ükskõikne,» kirjutatakse Postimehe juhtkirjas.

Päeva karikatuur 26.01
Päeva karikatuur 26.01 Foto: Urmas Nemvalts

TEISIPÄEV, 27.02: olümpia on läbi. «Tundub, et Pyeongchangi järel oleme mitmes mõttes lootusrikkamad kui pärast Sotšit,» nenditakse Postimehe juhtkirjas.

Päeva karikatuur 27.02
Päeva karikatuur 27.02 Foto: Urmas Nemvalts

KOLMAPÄEV, 28.02: pätid on segaduses. «Ratase valitsus on sellega üles näidanud austuse puudumist põhiseaduse vastu. Tallinnas, kus Keskerakond on 2001. aastast ainuvõimu nautinud, on korduvalt demonstreeritud, et elatakse, nagu kriminaalidel kombeks öelda, «po ponjatijam» ehk mingite enda kehtestatud reeglite järgi, mis on konfliktis kehtiva kirjutatud ja kirjutamata õigusega,» kirjutatakse Postimehe juhtkirjas.

Päeva karikatuur 28.02.2018.
Päeva karikatuur 28.02.2018. Foto: Urmas Nemvalts

NELJAPÄEV, 1.03: majandus kosub. «Heal ajal säästmine ei ole oluline mitte ainult riigile, vaid igale leibkonnale. Ettevõtjail tuleks mõelda, kuidas tootlikkust tõsta,» nenditakse Postimehe juhtkirjas.

Päeva karikatuur 01.03.2018.
Päeva karikatuur 01.03.2018. Foto: Urmas Nemvalts

REEDE, 2.03: vanadele parteilastele tuleb järelekasvu. «Korruptsiooni levimise põhjus pole mitte ainult inimlik ahnus, vaid ka eeskuju. Kehtib põhimõte «Tee, nagu mina ees teen»,» kirjutatakse Postimehe juhtkirjas.

Päeva karikatuur 2.03
Päeva karikatuur 2.03 Foto: Urmas Nemvalts

LAUPÄEV 3.03: hei hopsti! «Tegelikku poliitilist seisu arvestades on selge, et Kreml viskas lauale oma viimase trumbi – Nõukogude Liidult päranduseks saadud tuumaarsenali,» kirjutatakse Postimehe juhtkirjas.

Päeva karikatuur 3.03
Päeva karikatuur 3.03 Foto: Karikatuur: Urmas Nemvalts
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles