Ivan Makarov vasakpoolsetele: ronige parem soomusautole ja karjuge sealt! (35)

Ivan Makarov
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenin soomusauto peal. Foto on illustratiivne.
Lenin soomusauto peal. Foto on illustratiivne. Foto: Kuvatõmmis Sergei Eisensteini filmist

Nooruses ähvardati mind sionistide, Ameerika imperialistide, metsavendade ja Tšehhi ning Ungari äraandjatega. Nüüd on aasta 2018 ja täielik de ja vu, kirjutab kolumnist ja raadiomees Ivan Makarov.

  • Punaste kombed pole aga sajandiga muutunud: ürituse eduks tuleb jagada oma rahvas klassideks ning ässitada suurem osa väiksemale kallale.
  • Olen sündinud Nõukogude Liidus ja meie presidendi arvates ei olnud mul õnnelikku lapsepõlve. Noorukina õpetati mind tõesti kartma ja vihkama kõike – USA imperialiste, Lääne-Saksamaa revanšiste, Iisraeli sõjardeid, rocki, metsavendi, Ungari reetureid, Tšehhoslovakkia äraandjaid.
  • Ja nüüd 2018 aasta deja vu – «raamistikust» keeldunud Iisrael, Slovakkia, Ungari ja paljud teised on paariariigid, euroarmee peaks kaitsma meid Ameerika Ühendriikide eest, neetud ekretinistlikud natsionalistid õõnestavad Patrice Lumumba nimelist rahvaste sõprust.
Kommentaarid (35)
Copy
Tagasi üles