Edasi 1984. aastal: millest kirjutavad maailma ajalehed

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõukogude liider L.I. Brežnev.
Nõukogude liider L.I. Brežnev. Foto: SCANPIX

Sotsialistliku sõprusühenduse maade ajakirjandus avaldab materjale töötajate edusammudest sotsialistlikus ülesehitustöös ning majandusliku ja sotsiaalse arengu plaanide elluviimisel.
 

«Nõukogude Liidu majanduse edukas areng» – sellise pealkirja all kommenteerib Poola Trybuna Ludu NSVL SKV teadaannet majandusliku ja sotsiaalse riikliku plaani täitmisest käesoleva aasta esimese kaheksa kuu jooksul.

Tšehhoslovakkia Mlada Fronta kirjutab Moskvast saadud sõnumis Nõukogude valitsuse abinõudest NSV Liidu töötajate elujärje tõstmisel. Ajaleht rõhutab, et see on NLKP XXVI kongressi ja sellele järgnenud NLKP Keskkomitee pleenumite vastuvõetud otsuste järjekindla elluviimise tulemus.

Rubriigis «Mööda vennalikku Nõukogude Liitu» avaldab Mongoolia Unen reportaaži, milles NLKP ja Nõukogude valitsuse põhisuunaks on nõukogude rahva heaolu tõstmine.

19.09.1984

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles