Postimees 1992. aastal: vallavanemal nõrgad närvid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Verine nuga. Pilt on illustratiivne.
Verine nuga. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Eile teatati Postimehe toimetusse isemoodi sündmusest 27. augusti õhtul Tõravere asulas. Nimelt märgati seal elamu juures koolipoissi, kellel nägu üleni verine. Kellelegi majaelanikest meenus lähedal elunev arst Tiiu Kaasik. Viimane andis esmaabi ja õmbles haava kinni. Tema konstateering: 2 cm põrutushaav otsmiku piirkonnas.

Vanemate seletuse järgi tulnud nende pojale kallale Nõo vallavanem Kalle Jürgenson, kes elab Tõraveres. Elvast kohale kutsutud politseinikud ei leidnud hr. Jürgensoni ei kodust ega kusagilt mujalt. Nii jäi kindlaks tegemata, kas oli vallavanema iseäraliku käitumise põhjuseks alkoholijoove või hetkeline närvitegevuse häire. Järgmisel päeval käis Kalle Jürgenson kannatada saanud nooruki elukohas ning vabandas.

Tõraveres levinud jutt Nõo vallavanema autoavariist 27. augusti õhtul, kuid liikluspolitseis pole Jürgensoniga seotud liiklusõnnetust registreeritud.

Eile ütles Nõo vallavalitsuse töötaja, et Jürgenson viibib puhkusel, kuid oli äsja töökohal käinud ja olnud täiesti terve väljanägemisega.

Elamu koridoris, kus vallavanem noorukit rabas, leiti hiljem püstol. Küllap oskab politsei välja selgitada, kelle valdusse see oli antud ja miks sattus koridori.

3.09.1992

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles