Peep Pahv: piinlik tühjus

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Pahv
Peep Pahv Foto: Pm

Laupäeval lõpetas Eesti jalgpallikoondise kauaaegne kapten Martin Reim ametlikult oma karjääri. Kõik oli ilus. 38-aastane vanameister viibis platsil pool tundi ning kui ta sealt lahkus, tänas publik 157 koondisemängu pidanud meest püsti seistes aplodeerides.



Kuid see oli õrn aplaus, mitte taevasse kerkiv ovatsioonimüra. Võimast puhangut ei saanudki tekkida, sest legendaarse mängumehe lahkumist jälgis vaid paar tuhat silmapaari.



Arusaamatult ja piinlikult vähe. Kuhu jäid kõik need tuhanded fännid, kes paar nädalat tagasi tasuta piletite abil noortekoondise mängudele meelitati, miks haigutas tribüünidel tühjus?



Eile ilmus meediasse uudis, et kolmapäeval Eestiga kohtuva Portugali koondise rivistuses ei saabu Tallinna Cristiano Ronaldo. Superstaari eemalejäämine tekitas paljudes internetis kommenteerinud inimestes soovi kolmapäevase mängu pilet maha müüa või staadionile tulekust loobuda. Piinlik mõte.



Kogu selle ahastamise ja pettumuse juures unustatakse ära, et tegelikult poleks ju Ronaldo olnud selle õhtu peategelane, vaid oma lahkumismängu pidav Mart Poom. Kui kolmapäeval staadionile minna, siis just austusest hiilgavale karjäärile punkti paneva väravavahi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles