Lugeja arvates ei peaks Eesti iraanlasi ravima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iraani pagulased protesteerisid 1. detsembril Brüsselis Ashrafi laagri kavandatava sulgemise vastu. Nad kutsuvad Euroopa Liidu välispoliitika juhti paruness Catherine Ashtonit üles mõistma hukka mitme tuhande
ashraflasest pagulase kavandatava ümberasustamise, mis võib protestijate hinnangul viia massimõrvani.
Iraani pagulased protesteerisid 1. detsembril Brüsselis Ashrafi laagri kavandatava sulgemise vastu. Nad kutsuvad Euroopa Liidu välispoliitika juhti paruness Catherine Ashtonit üles mõistma hukka mitme tuhande ashraflasest pagulase kavandatava ümberasustamise, mis võib protestijate hinnangul viia massimõrvani. Foto: Reuters/ScanPix

80,7 protsenti tänasele gallupiküsimusele vastanutest leidis, et Eesti ei peaks siia ravile tulla soovivaid iraani opositsionääre ravima.

19,3 protsenti vastanutest ei näe selles probleemi.

Tänasele küsimusele vastas üle 2000 inimese.

Rohkem kui kolm kuud tagasi palus Iraagis Ashrafi põgenikelaagris elavaid iraani opositsionääre läänes esindav Iraani Rahvuslik Vastupanunõukogu (NCRI) Eestilt, et too võtaks vastu viis raskelt haiget inimest ja nende hooldaja.

Ootamatult aga otsustas Eesti palvele vastata eitavalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles