VADIM BELOBROVTSEV Indrek Tarandi katse viskuda haridusministri kaitsele mõjub ikka naljakalt küll (4)

Vadim Belobrovtsev
, Keskerakond
Copy
Vadim Belobrovtsev
Vadim Belobrovtsev Foto: Remo Tõnismäe

On sümboolne, et umbusaldusega Kristina Kallasele on ühinenud kõik kolm opositsioonierakonda, kes ei saa tegevusetult pealt vaadata, kuidas probleemid haridusvaldkonnas kuhjuvad, aga minister teeb nägu, et kõik on hästi ja muretsemiseks pole põhjust, kirjutab Vadim Belobrovtsev (KE) vastuseks Indrek Tarandile.

Läbikukkunud e-ühiskatsed riigigümnaasiumidesse ja seejärel 9. klassi eesti keele katseeksamid, aina rohkem murelikke küsimusi tekitav koolivõrgu korrastamise reform ja üleminek eestikeelsele haridusele. Ida-Virumaa eesti keeles õpetavad pedagoogid pidid kaks korda järjest mitu kuud ootama neile lubatud palgalisa, uussisserändajatele kohalikes omavalitsustes eesti keelt õpetavad pedagoogid ootavad ministeeriumilt raha siiamaani...

Probleeme haridusvaldkonnas on haridus- ja teadusministeeriumi tegevuse (või siis tegevusetuse) pärast kuhjunud üksjagu, aga kõige masendavam on see, et haridusminister Kristina Kallas neid ei tunnista, oma vastutust kuskil ei näe ja süüdistab kõiki enda ümber (kohalikud omavalitsused eesotsas Tallinna linnaga, Keskerakond, saamatud koolijuhid, Eksamite infosüsteemi eest vastutav meeskond jne).

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles