Andrei Kuzitškin: millise relvaga tahab Putin hävitada maailma ja seejärel pääseda paradiisi? (26)

Andrei Kuzitškin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa president Vladimir Putin 2012. aastal riietus valgesse kostüümi ja tõusis deltaplaanil õhku, et vangistuses kasvanud kurgedele lendamist õpetada. Pilt on illustratiivne.
Venemaa president Vladimir Putin 2012. aastal riietus valgesse kostüümi ja tõusis deltaplaanil õhku, et vangistuses kasvanud kurgedele lendamist õpetada. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Sanktsioonidest, vähenevast eelarvest ja kroonilisest varastamisest hoolimata jätkub Venemaal ressursse, et varustada oma sõjaväge uusimate relvadega ja suurendada globaalse sõjalise konflikti puhkemise ohtu, kirjutab kolumnist Andrei Kuzitškin.

Kogu tsiviliseeritud maailma vapustasid üdini Venemaa presidendi Vladimir Putini sõnad, kes andis Sotši foorumil teada:

«Kui me veendume, et rünnak on suunatud Venemaa territooriumi vastu, anname selle järel vastulöögi. Agressor peab teadma, et kättemaksust pääsu ei ole. Meie [venemaalased – A. K. ] aga satume siis märtritena paradiisi, nemad aga lihtsalt kõngevad, sest ei jõua isegi kahetsust tunda.»

Kommentaarid (26)
Copy
Tagasi üles