Henrik Roonemaa: Keisri hull, 2015

Henrik Roonemaa
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Roonemaa
Henrik Roonemaa Foto: Toomas Huik

«Televisiooni tulevik on äppides,» ütles Apple’i juht Tim Cook kuu aega tagasi poole maailma ees esinedes. Ja siin ma olen olukorras, kus ma pikutan teleka ees ja lihtsalt ei viitsi seda sisse lülitada, et näiteks oma arvutis olevat seriaali sealt vaadata, rääkimata Youtube’i videotest, kirjutab kolumnist Henrik 

See on tehtud mu jaoks nii lihtsaks kui vähegi võimalik, aga ma lihtsalt ei viitsi, sest mu ümber on kaks-kolm-neli ekraani, kust seda on palju lihtsam, kiirem ja personaalsem teha.

Niikuinii keegi teine perekonnast ei viitsi minuga «Top Geari» vaadata või jälgida üksteist minutit ilma igasuguste kommentaarideta seda, kuidas robotid tuimas vaikuses Volkswagen Golfi kokku monteerivad. See on erakordselt huvitav, aga minuga samas korteris elavast seltskonnast paraku ainult mulle. Minu telepilt on minu oma ja see pole enam kellegi teise asi. Nii et jah, televisiooni tulevik on äppides, aga mis ekraani peal, see on täiesti iseküsimus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles