LAUPÄEVAINTERVJUU Kevad käes! - Jäätisekuningas teab täpselt, kuidas ära tunda parim jäätis

Marian Võsumets
, saatejuht-produtsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peagi algav suvi muudab jäätiseletid kirevaks – sel puhul jagab Postimehe stuudios nõu Jäätisekunni blogi autor Uku Nurk ning toome vaatajani kõige uuemad jäätiseleiud.

Vaata videost, kuidas pakendit avamata aru saada, kas jäätis on vahepeal sulanud ja taas külmunud ning  kui kaua peaks enne söömist jäätisel toas seista laskma. Veel saad teada, mis vahe on taimerasva- ja koorejäätisel ning kumba eelistada.

Stuudios saavad järgi proovitud kõige uuemad jäätiseleiud, nende hulgas Tallinn Music Weeki erijäätised maasika-pipra-balsamico, kitsejuustu-leedriõie ja meresoola-karamelliga. Hinnangu said ka trennisõpradele tervisliku alternatiivina reklaamitud proteiini- ehk valgurikkad jäätised.

Uku Nurk on Jäätisekunni blogi pidanud aastaid ning jaganud huvilistele nõu jäätisemaailmas orienteerumise kohta.  Jäätisekunni arvustused on alati põhjalikud, hinde saavad jäätise maitse, struktuur, lisandite kombinatsioon, pakend, säilivus ja hinna-kvaliteedi suhe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles