Imre Sooäär: kolmeeurone kohv on seda hinda väärt küll! Asi on milleski muus (3)

Imre Sooäär
, ettevõtja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kasvav ebavõrdsus ühiskonna kihtide vahel tekitab vimma ja kadedust. See paistab olevat tõusev trend. Tuleks mõelda, kuidas ühiskonnas rohkem sidusust saavutada, mitte järjest rohkem klassiviha tekitada, kirjutab ettevõtja Imre Sooäär. 

Indrek Kasela artiklist jäi meedias kumama pealkiri «Lõpetage see kolmeeuroste kohvide joomine». Just nagu Mart Juure seerias «Kaks pilti sattusid kõrvuti» istub Indreku artikli kõrvale veebis pläraki üks teine artikkel. See räägib, kuidas riigikogu liige Andres Herkel ostis just need samad kaks cappuccino't, millest Indreks rääkis, ja esitas arve meile kõigile ehk maksumaksjale. Seesama vabaerakondlane Herkel, kes valjuhäälselt rääkis kuluhüvitiste vähendamisest, aga lasi samas reklaamlehe arved maskeerida kontorikuludeks. Ühe cappuccino ostis oma kallile valijale, teise ilmselt iseendale. Oh jaa, ühe heeringa sibulaga lasi siiski ka meil kõigil kinni maksta. Mis see kohvilurr ilma kalata on. Seega, kui soovite samuti tasuta kohvi ja heeringat, pöörduge lihtsalt oma valitud rahvaesindaja poole. Või kandideerige ise riigikogusse ja las rahvas maksab teie cappuccino'd kinni.

Kalamaja hipsteritest kohvikupidajaid nüüd kõrges hinnas küll süüdi pole. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles