Evelini hõbeuisud

Neeme Korv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Pm

Kui Evelin Ilves midagi käsile võtab, siis suhtub ta sellesse sama tõsiselt kui kodutalus leiva küpsetamisse. Käärib käised üles ja annab aga pihta.


«Kelle käes on meie keha juhtimispult?» küsis ta Postimehe arvamusküljel, kirjutades, et (tervise)sport võiks olla ühiskonna tohtriks. Meie ühiskonnas, paraku, saab ihu eest hoolt kandes külge beibesildi…


Nagu selgus, ei voola ka meedia soontes ketšup, vaid päris veri. Netifoorumid lõid kihama. Kirjutas keegi, kel aega ja raha vabalt käes, eks ole. Ei läinud kaua aega, kui lauda lajatati ka «vana hea» maksumaksja kaart.


Seda signaali oleks nagu oodatud. Evelin võttis väljakutse vastu. Ja pälvis vastusega samalt auditooriumilt tunnustava aplausi. Toimetuses helisesid telefonid ja reedese tööpäeva lõpuks polnud netikommentaaride tulv postimees.ee-s veel lõppenud.


Näib, et seekord võitis Kadrioru uisuprintsess priisi – hõbedase uisupaari – täie õigusega endale. Kui kirjanduslikult lõpetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles