Kaunis unistuste püüdja

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Gaim
Grete Gaim Foto: SCANPIX

Laupäeva pärastlõunaks on selge, kas 18-aastane Grete Gaim suudab täita oma järjekordse unistuse ja jõuda laskesuusatamise MMil sprindis nii kõrgele kohale, et pääseda järgmisel päeval ka tagaajamisvõistlusele. Nääpsuke neiu peab selleks mahtuma naiste hulgas maailma 60 parema sekka.


Gaim on harjunud suurelt unistama ja tegema kõik, et need unistused ka täituksid. Mitte iga noor sportlane ei kirjutaks oma blogi juhtlauseks: väike tüdruk, kel on suur unistus. Ja mitte iga noor sportlane ei tätoveeri oma kehale lauset: tugevasti töötades võid olla see, kes tahad, ja jõuda sinna, kuhu soovid.

Möödunud nädalal toimunud noorte MMil nuttis Gaim kaks korda. Esmalt siis, kui ta rohkete möödalaskude tõttu distantsivõistluses üheksandaks jäi, teist korda aga pühapäeval, kui ta jälitussõidu võitjana finišis lumele varises. Üks unistus oli täitunud, järgmised ja palju suuremad ootavad ees. Nende püüdmiseks on vaja teha meeletut tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles