Päevaintervjuu: mida kujutab endast Eesti suurim maaelu ajaleht? (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates homsest hakkab igal neljapäeval ilmuma uus nädalaleht Maa Elu, mille leiavad oma postkastist kõik Postimehe, Pärnu Postimehe, Sakala, Virumaa Teataja, Järva Teataja ja Valgamaalase tellijad, samuti saavad selle inimesed, kes ostavad need lehed neljapäeval üksikmüügist.

Postimees Grupi juhatuse liige Margus Mets räägib, kuidas uus ajaleht sündis ja mida endast kujutab. «See ei ole ainult hull idee. Me oleme teinud pika ja põhjaliku eeltöö kuskil pooleteise aasta jooksul. Oleme testinud lugejaid – nii Postimehe kui ka meie maakonnalehtede omi,» selgitas Mets.

Maa Elu tiraaž on üle 80 000 eksemplari. Võrdluseks, Maalehe tiraaž oli tänavu novembris Eesti Ajalehtede Liidu andmetel keskmiselt 45 800 eksemplari ja selle kuutellimus maksab vähemalt 4,90 eurot.

Uut ajalehte teevad inimesed, kes on varemgi maaelu teemadel kirjutanud, kellel on varbad mullas ja käsi maaelu pulsil. Mitte mõned kontorirotid. Oma osa annavad ka Postimehe, Pärnu Postimehe, Sakala, Järva Teataja, Virumaa Teataja ja Valgamaalase ajakirjanikud. See tähendab, et Maa Elu kirjutajate võrgustik katab kogu maa.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles