Reedel Sirbis: majanduse taastumine, ausus ja tõde, performance’i tulevik

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sirp

Reedel ilmuvas Sirbis saab lugeda majanduse taastamisest, kultuuriinimeste positsioonist ühiskonnas, preformance-kunsti mitmest palest ning muustki.

Finantsmaailm mängib taas turgudel, nagu enne kriisi. Pangad on päästetud, majandused mitte. Kuidas saakski majandus kasvada, kui keegi ei laena ja keegi ei tarbi? Arutlevad Jan Kregel, Carlota Perez, Hardo Pajula, Rainer Kattel ja Erik Reinert.

Küsimus on aususes ja tões. Kultuuriinimese osast ja positsioonist ühiskonnas kõnelevad Leelo Tungal, Mihkel Mutt, Berk Vaher, Arvo Valton, Hannes Varblane, Rein Veidemann ja Indrek Hirv.

Performance-kunsti mitu palet. Selle tulevikku hindavad Anders Härm, Marian Kivila, Mai Sööt, Al Paldrok ja Mari Kartau.

Mis on süteemibioloogia? Mis abi on keelenõukogust? Mis toimub Berliini festivalidel?  Kuidas planeeritakse ruumi ja linna USAs? Mõndagi mõtlemiseks ja avastamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles