Tänavaküsitlus: kuidas on teie töökohas korraldatud pühade-eelse esmaspäeva graafik?

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Arro (24)
monteerija-operaator
Johannes Arro (24) monteerija-operaator Foto: Pm

Teisipäev ja kolmapäev on riigipühad

J
ohannes Arro (24)
monteerija-operaator


Minul on terve pühadenädal vaba. Kuna töötan vabakutselisena, saan endale lubada vabamat graafikut. Olen monteerija-operaatori tööd teinud kaks aastat ning selle eriala eelis ongi see, et ei pea kontoris istuma ning saab oma tööaega veidi vabamalt planeerida.


-------------------


Tiiu Raud (63)
ametnik


Minul on esmaspäeval tööpäev kella kolmeni, nii nagu Eesti Vabariigi seaduses kirjas. Töötan Tallinna linnavalitsuse kommunaalametis ja minu 35-aastase staaži jooksul on kogu linnavalitsuse kollektiivil pühade-eelsel päeval ühesugune tööaeg olnud.


---------------------


Valentin Kaljusaar (54)
kunstnik


Minul on esmaspäev täiesti vaba, sest töötan kodus. Planeerin oma aega ise ning keegi mind ei käsuta. Varem töötasin Õpetajate Majas valvurina, aga pärast koondamist otsustasin hakata kodus kunstiga tegelema. Teen fotosid ning nende järgi ka õlimaale.


----------------------------


Meelis Luik (57)
taksojuht


Mina töötan esmaspäeval pool päeva, kuna sain ülemustega niimoodi kokkuleppele. Taksojuhtidel on kõigil individuaalne liikuv graafik, nii et teiste kohta ma ei oska öelda. Mõned on ametis terve päeva, teised ei tööta üldse, oleneb inimesest. FIEdel on vabad käed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles