Martin Helme: koroonapass tuleb prügikasti visata. Kohe! (26)

Martin Helme
, EKRE esimees ja Riigikogu aseesimees
Copy
Martin Helme, Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esimees
Martin Helme, Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esimees Foto: Remo Tõnismäe

Koroonapassi ei oleks tohtinud kunagi lasta sellisel moel tekkida ega kohustuslikuks muuta. Koroonapass tuleb kohe prügikasti visata ja naasta normaalse elu juurde, kirjutab Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esimees Martin Helme.

Tuntud Ameerika majandusteadlane Milton Friedman tuli omal ajal välja teravmeelse poliitilise kalambuuriga. «Poliitikas on tore valida õigeid inimesi, aga see ei ole viis asjade saavutamiseks. Asjad saavad tehtud, kui valedel inimestel on kasulik teha õigeid asju.» Mulle tuli see ütlus jälle meelde, kui vaatan Keskerakonna algatatud uut valitsusesisest padjasõda koroonarežiimi lõdvendamise teemal.

Ma usun, et kõigil on veel väga hästi meeles, et koroonapassid ja sisulise sundvaktsineerimise tõid meile tänase valitsuse mõlemad parteid üksteist usinuses üle trumbates. Keskerakondlasest sotsiaalminister Tanel Kiik oli see, kes muutis seni hoopis teiseks eesmärgiks mõeldud töökeskkonna ohutusanalüüsi sundvaktsineerimise suureks malakaks, mille abil hakati inimesi vallandama.

Kommentaarid (26)
Copy
Tagasi üles