Nädal karikatuuris: igavene Putin, karu kasiino ja masinad tulevad

Urmas Nemvalts
, karikaturist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päeva karikatuur 24.03
Päeva karikatuur 24.03 Foto: Karikatuur: Urmas Nemvalts

Postimehe karikaturist Urmas Nemvalts joonistab iga päev ajalehte pilapildi aktuaalsel teemal. Vaata siin kõiki lõppeva nädala karikatuure.

ESMASPÄEV, 19.03: asendamatu Putin. Ebatõenäoline, et järgmise kuue aasta jooksul, mil Vladimir Putin on Venemaa president, võetaks ette muudatusi senisel sise- ja välispoliitilisel kursil. Vanaviisi lähevad edasi ka Venemaa suhted naaberriikidega, kirjutatakse Postimehe juhtkirjas.

Päeva karikatuur 19.03.
Päeva karikatuur 19.03. Foto: Urmas Nemvalts

TEISIPÄEV, 20.03: metsas sosistatakse, et karu olla kasiino maha müünud. «Tallinna börsi osaliste jaoks on kasiinoäri suure tõenäosusega minevik. Isegi kui mingid vaidluste lained peaksid jätkuma. Tegelikult ootame aga kõik ju hoopis huvitavamaid, kasumlikumaid, maailma raputavaid ideid,» kirjutatakse Postimehe juhtkirjas.

Päeva karikatuur 20.03
Päeva karikatuur 20.03 Foto: Urmas Nemvalts

KOLMAPÄEV, 21.03: Sarkozy liibüa suksu. «Just niisugused juhtumid peaksid panema meid mõistma, kuidas raha ja võimu räpane segunemine paneb löögi alla alustalad, millel demokraatia püsib,» kirjutataks Postimehe juhtkirjas.

Päeva karikatuur 21.03
Päeva karikatuur 21.03 Foto: Urmas Nemvalts

NELJAPÄEV, 22.03: tulevik on masinate päralt. «Olulistes ja elutähtsates küsimustes vastutuse delegeerimine arvutile nõuab selgeid seisukohti nii eetilistes, moraalsetes kui ka juriidilistes aspektides,» kirjutab peatoimetaja Lauri Hussar.

Päeva karikatuur 22.03
Päeva karikatuur 22.03 Foto: Urmas Nemvalts

REEDE, 23.03: Facebook pani puusse. «Facebook on tõesti oma ajaloo suurimas jamas ja kasutajate andmed võivad olla liiga kaugele liikuma läinud, kuid päris kindlasti ei võta keegi tõsiselt kulutulena levivat üleskutset #deletefacebook,» kirjutab Aivar Pau.

Päeva karikatuur 23.03
Päeva karikatuur 23.03 Foto: Urmas Nemvalts

LAUPÄEV 24.03: talveaeg saab läbi. «Ilma dopingut kasutamata, puhtalt sisemise mootori toel mina välja ei venitaks. Aga vahel siiski veab!» kirjutab Kristina Herodes.

Päeva karikatuur 24.03
Päeva karikatuur 24.03 Foto: Karikatuur: Urmas Nemvalts
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles