Päevakajalised sabinad

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reporter/PM

Tallinna Sadama tütarfirma TS Laevad OÜ on otsinud võimalusi, kuidas eksponeerida uutel parvlaevadel rohkem suursaarte kohalikku kultuuri ja keelt. Postimehele teadaolevalt on TS Laevade juhtkond otsustanud, et Muhumaa ja mandri vahet sõitma hakkav parvlaev Tõll nimatatakse saarlastele suupärasemalt ümber Tölliks. Uus parvlaev Töll jõuab plaani järgi Eestisse 22. augustil ning alustab regulaarreise 1. oktoobril.

**

Erakondade Rahastamise Järelevalve Komisjoni (ERJK) värske liige Priit Toobal on asunud jõuliselt tegutsema. Kuuldavasti soovib Toobal parbusepäeval, 4. detsembril ERJK egiidi all korraldada Tallinnas Meritoni hotellis suure üleeuroopalise konverentsi pealkirjaga «Kilekotist ämmakapini», millel vaetaks viise, kuidas järelevalve tingimustes muuta erakondade rahastamine tõhusamaks.

**

Delfi kommentaarium ei ole nii anonüümne midagi. Kolm kuud kestnud ajakirjandusliku uurimise käigus leidsime Delfist kaks oma nime all kirjutatud, võiks öelda lausa nüümset veebikommentaatorit. Otsingumootor annab nende kahe tubli kommenteerija nimedele ohtralt vasteid, nendel inimestel on päris elu ja päris identiteet.

**

Tasuta! Täna kell 13 teevad Mart ja Martin Helme Tallinnas Maakri tänava parklas kõigile soovijatele gei-kalduvuste, alateadliku islamilembuse ja loomulikult ka õige eestlase testi. Mõne testiga läbi kukkunud isikud saavad (täna veel vaid soovi korral) mobiilses tallis isiklikult Suure-Lähtru mõisahärralt vitsu. Vana kombe kohaselt pakutakse kõigile kohaletulnutele pärast seda kausitäis naeriputru ja kortel viina ning priipääse Lennuki tänava sauna.

Huvilised saavad osaleda meistriklassis, kus õpetatakse manama ja hurjutama kõikvõimalikke peavoole. Jaak Madisoni juhitavas õpitoas harjutatakse järele tegema daamide uksekaarte ja muukima lahti mobiiltelefone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles