Tore poiss oli

Küllike Rooväli
, fototoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Kruusma
Madis Kruusma Foto: Arvo Tarmula / Lääne Elu

Möödunud nädalavahetusel Haapsalu lähedal ennast surnuks kihutanud seltskond jääb oma hukkumise looga ilmselt kauaks meelde. Populaarsed kohalikud poisid, ilus auto, janu kiiruse ja lõbu järele. Klišeedena kõlavad ohked «oh, miks küll?», «miks just nemad?», «noored elamata jäänud elud».

Palju kägardunud plekki, maa sisse küntud rattajäljed, puruks hakitud edevad valuveljed, auto iluvõre kaugel põllul. Küünlameri pimeduses, lilled, nuuksed ning tulede valguses autode summutitest välja keerlevad suitsusabad.

Ja 2,2 promilli joovet, nagu selgus mõni päev hiljem. Julm, aga ilmselt oli üheskoos surmasaamine 23-aastasele autojuhile Madis Kruusmale kergem. Oli ju nädala alguses justkui õnnetus ja neli märtrit, keda pere, sõbrad ja kogu sotsiaalmeedia leinasid. Nädala lõpus aga juba ränk kriminaalkuritegu, kolm hukkunut, üks rängalt vigastatu ja üks mõrtsukas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles