Ennustus: Iraani keegi ei ründa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iraani president Mahmoud Ahmadinejad.
Iraani president Mahmoud Ahmadinejad. Foto: SCANPIX

Postimehe arvamusportaali ennustuses osalejad usuvad, et algaval aastal ei ründa ükski riik Iraani.

Küsimusele «Kas mõni riik ründab järgneva 365 päeva jooksul sõjaliselt Iraani? Milline?» vastasid pikemate selgitusteta eitavalt EBSi Vaba Majandusmõtte Keskuse juhataja Andres Arrak, TTÜ Innovatsiooni ja ettevõtluskeskuse direktor Tea Varrak ning Diplomaatide kooli asedirektor Vahur Made.

LHV panga makroanalüütik Heido Vitsur ütles, et loodab, et Iraani ei rünnata. «Ma ei ole kindel, kas seekord ikka on selleks rünnakuks parem või vettpidav õigustus kui Iraagi ründamisel,» märkis ta.

Suhtekorraldusfirma Rull ja Rumm juhataja Ivo Rull arvas samuti, et Iraani ei rünnata, põhjendades seda sellega, et keegi ei soovi tuumasõda.

Postimehe arvamusportaal palus kuuel ühiskonnaasjatundjal ja poliitikahuvilisel vastata 12 ennustusküsimusele uue aasta kohta. Vastasid Anu Toots, Tea Varrak, Andres Arrak, Heido Vitsur, Vahur Made ja Ivo Rull.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles