Postimees ootab meenutusi 20 aasta tagustest pöördelistest sündmustest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gennadi Toomiste videokaader Pihkva tankide kolonnist Kambja külas 1991. aasta 20. augustil.
Gennadi Toomiste videokaader Pihkva tankide kolonnist Kambja külas 1991. aasta 20. augustil. Foto: Margus Ansu

Tänavu 20. augustil möödub 20 aastat Eesti iseseisvuse taastamisest. Postimees ja Postimees.ee ootavad tähtpäeva puhul lugejatelt meenutusi ja pilte teemal «Minu aasta 1991».

Millised mõtted ja tunded teid valdavad, kui meenutate aastat 1991? Milliste lootuste või kartustega läksite vastu jälle iseseisvale Eesti Vabariigile? Kui lähedalt nägite ise pöördelisi sündmusi? Mida arvate nende sündmuste valguses Eestist praegu? Kas kõik läks nii, nagu arvasite, või paremini või sootuks halvemini?

Teie meenutusi, mille maht peaks jääma 4000 tähemärgi piiresse (käsikirjalised tekstid mitte üle kahe A4 lehekülje), ootame hiljemalt 20. juuliks. Kirjatöid ja fotosid saab saata elektrooniliselt aadressile meenutus@postimees.ee või tavapostiga aadressile Maakri 23A, Tallinn, postiindeks 10145, märgusõnaga «Meenutus».

Kuni 27. juunini saadetud lugude autorite vahel läksid jagamisele laulupeopiletid.

Piletid said:
Aadu Pekk
Laura Tuokko
Autor märgusõnaga Rico
Autor märgusõnaga K
Peeter Novod
Hindrek Lootus
Helje Meier

Edaspidi saabunud kirjatööde saatjate vahel loosime välja Postimehe meeneid. Konkursi lõpus valib toimetus välja parima töö, mille autor saab autasuks iPadi.

Paremad meenutuslood avaldatakse Postimees.ee erilehel ning ka ajalehes Postimees.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles