Nädal karikatuuris: ID-jama, Urve Palol on aeg ametit vahetada ning Taavi Aasa viigileht (2)

Urmas Nemvalts
, karikaturist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päeva karikatuur 3.11
Päeva karikatuur 3.11 Foto: Urmas Nemvalts

Postimehe karikaturist Urmas Nemvalts joonistab iga päev ajalehte pilapildi aktuaalsel teemal. Vaata siin kõiki lõppeva nädala karikatuure.

ESMASPÄEV, 30.10: ette või taha - vahet pole, sest kella keeramine võtab mõne alati vinguma. Kuid mitte kõik.

Päeva karikatuur 30.10
Päeva karikatuur 30.10 Foto: Urmas Nemvalts

TEISIPÄEV,  31.10: Urve Palol on aeg ametit vahetada. «Muidugi on omavalitsused nördinud, kuid Urve Palo ja majandusministeerium, kes on jõhkralt rikkunud nende õiguspäraseid ootusi, puiklevad vastutusest kõrvale. Palo ja ministeeriumi seisukoht on väga lihtsalt seletatuna see, et unustatagu ka nüüd kõik ära, kuna süüdlasi niikuinii ei ole,» kirjutatakse Postimehe juhtkirjas ministri ebakompetentsusest.

Päeva karikatuur 31.10
Päeva karikatuur 31.10 Foto: Urmas Nemvalts

KOLMAPÄEV, 1.11: väljamaa kollid muutuvad aasta-aastalt kodumaistest mardi-kadrisantidest popimaks.

Päeva karikatuur 1.11
Päeva karikatuur 1.11 Foto: Urmas Nemvalts

NELJAPÄEV, 2.11: millest ID-jama üldse pihta hakkas. «Niisiis on selge, et suur hulk inimesi kaotab juurdepääsu ID-kaardiga avanevatele võimalustele, kuid nüüd on põhiline küsimus selles, kuidas kogu protsess inimeste jaoks võimalikult valutuks teha ning kuidas ID-kaardi kaotatud funktsioonid nende jaoks, kel neid vaja, võimalikult kiiresti tagasi tuua. Laud on tarvis liikuma panna – muud võimalust ei ole,» kirjutatakse Postimehe juhtkirjas ID-kaartide sertifikaatide tühistamisest.

Päeva karikatuur 2.11
Päeva karikatuur 2.11 Foto: Urmas Nemvalts

REEDE, 3.11: Taavi Aas saab nüüd end ehtida roheliste viigilehega. «Põhimõtteliselt on Keskerakond seadnud Tallinna linnas lavale dekoratsioonid, veenmaks saalis istujaid selles, et see, mida nad näevad, on elu ise, mitte nende jaoks spetsiaalselt korraldatud etendus,» kirjutatakse Postimehe juhtkirjas Tallinna võimuliidust.

Päeva karikatuur 3.11
Päeva karikatuur 3.11 Foto: Urmas Nemvalts

LAUPÄEV, 4.11: äkki on veel vara tiigrikest maha kanda?

Päeva karikatuur 4.11
Päeva karikatuur 4.11 Foto: Karikatuur: Urmas Nemvalts
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles