LIIVIKA SIMMUL Püha Johannese kool liidab ja kaitseb Eestit (18)

Liivika Simmul
, Püha Johannese Kooli direktor
Copy
Püha Johannese kooli direktor Liivika Simmul.
Püha Johannese kooli direktor Liivika Simmul. Foto: Birgit Püve

Püha Johannese kool tegutseb vastavalt Eesti seadustele, õppetöö toimub riikliku õppekava järgi. Meie kool on igas mõttes läbipaistev ja avatud, kirjutab Püha Johannese kooli direktor Liivika Simmul oma vastulauses Kadri Paasi artiklile «Kas Eesti riik on nii alandlik, et isegi Taliban saaks Nõmmel kooli avada?».

Oma korduvates rünnakutes Püha Johannese kooli vastu võtab endine EKRE nõunik ja endine Eesti 200 liige Kadri Paas eilses Postimehes avaldatud arvamusloos «Kas Eesti riik on nii alandlik, et isegi Taliban saaks Nõmmel kooli avada?» kasutusele kõik demagoogilised võtted, et tõmmata võrdusmärk kristliku kogukonnakooli ja riigireeturite vahele. Ühte patta on pandud Taliban, sõjaroimar Putin, patriarh Kirill, Eestis tegutsevad kogudusevaimulikud, kodanikualgatusliku kooli õpetajad ja lapsevanemad ning Arvo Pärt. Traditsiooniliselt kubiseb ka Paasi seekordne artikkel valeväidetest ja laimust.

Kooli kodulehel on Ukraina sõja algusest peale rippunud avaldus, milles taunime Kristuse õpetuse moonutamist hävitavatel eesmärkidel. Meil ei ole võimalik nõustuda patriarh Kirilli Ukraina sõda puudutavate avaldustega ning peame Vene võimude veretööd Ukrainas katastroofiliseks eksituseks. Evangeeliumi eluandev sõnum ei tohi olla kattevarjuks hävitustööle. Oleme neil päevil südamevalus ja palves, kogumas annetusi Ukraina toetuseks ning valmistumas sõjapõgenikest laste vastuvõtuks oma kooliperre.

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles