OTSE Arvamusfestivalilt: tulevikuarutelu «Eesti 2035»

Claire Peinar
, Postimees TV toimetaja
Copy

Kas pidevad uuendused ja tehnoloogiad aitavad suurendada meie ühiskonna ühtsust ja teenustele ligipääsu ning heaolu või hoopis vastupidi? Postimees teeb otseülekande reedel kell 18 algavalt Arvamusfestivali arutelult «Eesti 2035».

Kas riigi roll on tulevikus olla uute lahenduste suurim katsetaja ja ingelinvestor või siiski mitte? Kujutame ennast aastasse 2053 ning mõtleme, milline on meie argipäev muutunud tehnoloogilises reaalsuses ning millised muudatused peame täna tegema, et 2035 Eesti oleks paik, kus tahame elada. Eesmärk on tajuda, kui ambitsioonikad me saame «Eesti 2035» strateegias olla ning millised lahendused või teemad panevad inimesi mõtlema ja ümber mõtlema.

Aruteluringis osalevad Eesti president Kersti Kaljulaid; Henry Kattago, riigikantselei strateegiabüroo juht ja «Eesti 2035» vedaja; Annika Uudelepp, OECD vanemnõunik; Tarmo Jüristo, Praxise juht.

Arutelu juhib Aestia koolitaja ja Velveti produtsent Ivo Visak.

Tänavu 9. ja 10. augustil Paides toimuv järjelt seitsmes Arvamusfestival toob kokku Eestist ja maailmast hoolivad inimesed erinevatest kogukondadest, et läbi tasakaaluka arutelu luua paremat arusaamist iseendast, teineteisest ja maailmast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles