Päevaintervjuu: Palo kaalub poliitikast lahkumist

Toomas Randlo
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ettevõtlusminister Urve Palo (SDE) ütles täna «Postimehe päevaintervjuus», et kaalub poliitikast lahkumist, kuid teeb lõpliku otsuse lähipäevil.

«Võimalusi on mitmeid, kuid praegu kaalun, kas jätkan riigikogus Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsioonis või lähen vaatan poliitikat kõrvalt. Olen 15 aastat töötanud erasektoris ja üheksa aastat olnud poliitikas. Ma veel mäletan, kuidas väljaspool poliitikat asjad käivad,» rääkis Palo.

Eile tagasiastumisest teatanud ettevõtlusminister möönis, et praegu tagasi vaadates poleks ta pidanud üldse praegusesse valitsusse astuma. «Kui valitsus moodustati ja riigikogus toimus peaministri hääletus ning valitsuse koosseisu nähes, ütlesin oma fraktsioonis, et me ei peaks poolt hääletama. Siis olid mul juba esimesed kõhklused.»

«Tagantjärgi ütlen, et oleksin pidanud oma sisetunnet siis rohkem kuulama ja ütlema, et ma sellesse valitsusse ei lähe,» lisas ta.

Vaata videost edasi, mida rääkis Palo valitsusest ja selle tulevikust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles