Mihhail Stalnuhhin lahkub poliitikast (13)

Marian Võsumets
, Saatejuht-produtsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jaanus Lensment

Riigikogu rahanduskomisjoni esimees, keskerakondlane Mihhail Stalnuhhin teatas täna Postimehe stuudios Päevaintervjuus, et kavatseb poliitikast lahkuda.

«Jah, ma olen rahanduskomisjoni esimees. Aga jumal ja minu fraktsiooni juhtkond teavad, et ma panin lõpuni sellele vastu, ma ei hoia sellest kohast kinni. See ei ole minu jaoks tähtis. Mul on teised huvid elus suuremad kui rahandus ja see on nende asi, miks nad minu juhiks panid.»

«Mul on kavatsus poliitiline tegevus lõpetada. Ma tulin teatud tingimustel 2011. aastal riigikogusse ja kahjuks ei jõudnud eesmärgini. Pigem ma lähen tagasi ja keskendun Narva linnale, nii et varsti on rahu majas.»

Stalnuhhin osales täna Postimehe stuudiointervjuus koos rahvusringhäälingu juhatuse liikme Ainar Ruussaarega, klaarimaks olukorda ERRiga suhtlemisest keeldumisel. Saade on vaadatav Postimehe veebis.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles