Must hobune

Peep Pahv
, Sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reinar Hallik
Reinar Hallik Foto: Mihkel Maripuu

Sportmängudes on edu saavutamiseks hea relv vastase üllatamine. EM-valikturniiril häid emotsioone pakkunud Eesti korvpallikoondisel oli selleks Reinar Hallik – esimest hooaega suures mängus osalenud ebastandardne keskmängija, kelle tugevaimaks küljeks pole korvi all müttamine ja lauapallide hankimine, vaid tagamängija kombel kolmese joone tagant pallide korvi saatmine.

Loodus pole kinkinud talle kiireid liigutusi võimaldavaid lihaseid, kunagise vigastuse tõttu on pärsitud ka hüppevõime, ent korvpall on selle mehe hinges.

Vastupidiselt paljude skeptikute ootustele sai ta kenasti hakkama ka Eesti koondises ja oli ajaloolises võidumängus Serbia üle üks võtmeisikuid.

Hilise küpsejana pole Hallik võtnud veel oma võimetest maksimumi – tööga oleks võimalik muutuda veelgi paremaks. Loodetavasti usub ta ka ise, et saab edasi liikuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles