Tiir ümber Venuse

Urmas Seaver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Edgar Savisaar ikka jaksab. Sel nädalal lõid meedias laineid linnapea ja Keskerakonna esimehe seiklused õhtuses Tallinna südalinnas, kus ta fotograafiga sõnelema hakkas.

 Pisut üllatav on iseenesest see, et nii kaua avalikkuse tähelepanu all olnud mees jaksab ikka veel ärrituda, kui teda ootamatult pildistatakse. Võib spekuleerida, et äkki tema kaaslanna taustas oli midagi varjamist väärt. Ei tea.

Aga veelgi üllatavam oli Savisaare kirjeldus sellest õhtust oma blogis, kus ta teatas, et «tegi traditsioonilise tiiru ümber Venuse klubi». Polnud varem kuulnudki sellisest tiirust.

Mitmete inimestega vesteldes jäi pinnale versioon, et see on nii-öelda autoga hängijate tegevus: tiirutatakse oma uhke autoga, millest kostab vali muusika, ümber klubide ja sõidetakse siis mõne silmale kauni näitsiku kõrvale ning hakatakse läbi autoakna juttu vestma – «mis teed» ja «kuhu minek».
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles