Aus uuendaja

Kaarel Arb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ando Kiviberg
Ando Kiviberg Foto: Peeter Langovits

Pärast mulluse Viljandi pärimusmuusikafestivali lõppu tõdes peakorraldaja Ando Kiviberg, et midagi tuleb edaspidi hoopis teisiti teha. Jutud festivali mandumisest ja rahvalikuks joomapeoks muutumisest olid haripunktis.


Ja 20. folki tehaksegi teisiti. Festivaliala ümberkorraldus peaks terad sõkaldest eraldama ehk jaurajad kontserdinautijatest pisut kaugemal hoidma. Kiviberg ütleb ausalt, et tegu on eksperimendiga ja pärast vaadatakse, kuidas järgmisel aastal edasi tegutseda.

Probleeme tuleb ette kõigil suurüritustel, oleks vaid kõik korraldajad nii altid neid muresid tunnistama ja lahendama. Tänavusele alapealkirjale «Mehe laul» kohaselt haarab Kiviberg oma tiimiga igal probleemil sarvist ning teeb kõik, et festival oleks võimalikult lähedal sellele ideaalile, mis igal suvel Viljandi üheks nädalalõpuks Eesti pealinnaks muudab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles