Ene Ergma: kuld Kanterile ja Novosjolovile

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ene Ergma
Ene Ergma Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Postimehe arvamusportaal palus tuntud eestlastel ennustada, kuidas läheb Eestil Londoni olümpiamängudel. Riigikogu esimees Ene Ergma pakub, et võidame seekord kaks kulda.

1. Mida te ennustate, mitu medalit võidab Eesti olümpiamängudelt? Kellele meie omadest te millise medali kaela riputaksite? Miks?

Kolm medalit on minu arvates reaalsed: Kanter, sõudjate nelik, vehklemises Novosjolov. Mis värvi medalid? Kanterile ja novosjolovile ennustan kullakarvalist, sõudjatele hõbedat. See on unistuse tipp. See, kui ükskõik millist värvi medaleid võidetakse, on lihtsalt suurepärane.

2. Millistele välismaa sportlastele ja/või riikidele te pöialt hoiate?

Välismaa sportlastest hoian pöialt oma tenniselemmikule Federerile, loomulikult ka imemees Boltile. Aga ootan ka üllatusi.

3. Kui aktiivselt ja mille vahendusel plaanite te end olümpia mängudega kursis hoida? Milliseid alasid te olümpiamängudel pingsamalt jälgida kavatsete?

Kavatsen palju jälgida ja erinevaid alasi. Pallimängude finaalid, kergejõustik, tennis loomulikult – ja need alad, kus eestlased osalevad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles