Kaia Kanepi eneseületus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: SCANPIX

Kui hakata mõtlema, millega Kaia Kanepi äsja Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel hakkama sai, võib öelda, et eestlanna ületas end. Esiteks on Kanepi märtsi lõpust olnud treenerita.

Pärast seda kui teed Silver Karjusega lahku läksid, on Kanepi Eestis olles harjutanud Andrei Luzgini käe all. Hiljuti liitus abistajate ringiga Aivo Ojassalu, kuid suurema osa ajast on Kanepi siiski olnud kindla treenerita.

Ja ometi on ta tänavu liivaväljakuil näidanud väga head mängu – võitis turniiri Estorilis, jõudis Brüsselis poolfinaali ja Prantsusmaa lahtistel veerandfinaali. Tagatipuks on Kanepi seda kõike teinud valutavate jalgade kiuste – mullu diagnoositi tal mõlema jala kannakõõluste kinnituskoha põletik, Estorilis muutusid kannad taas valulikuks. Mida suutnuks Kanepi Pariisis korda saata siis, kui ta olnuks täiesti terve?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles