Arvamusportaalis saab nüüdsest kommenteerida vaid läbi Facebooki

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe arvamusportaalis saab kommenteerida vaid Facebooki-põhiselt.
Postimehe arvamusportaalis saab kommenteerida vaid Facebooki-põhiselt. Foto: Postimees.ee

Postimehe arvamusportaal läheb tänasest katseliselt üle uuele korrale, kus artikleid saab kommenteerida vaid, olles enne tuvastanud enda isiku Facebooki abil.

Postimehe veebiväljaande eest vastutava peatoimetaja asetäitja Aivar Reinapi sõnul on sammu taga soov suurendada lugude kommenteerijate vastutustunnet ning tõsta postituste kvaliteeti.

«Postimehe arvamusportaal on seadnud eesmärgiks olla Eesti kvaliteetse veebiajakirjanduse üks lipulaev, tõsiseltvõetav avaliku arvamuse avaldamise ja kujundamise keskkond,» rääkis Reinap. «Isikustatud kommenteerimise abil loodame viia arutelud kommentaariumis personaalsemaks ning selle võrra kvaliteetsemaks.»

Tema sõnul julgustas otsust tegema ka see, kuivõrd aktiivselt kommenteerivad Facebooki kasutajad sealsel Postimehe küljel avaldatavaid artikleid.

Üleminek Facebooki-põhisele kommenteerimisele puudutab vaid Postimehe arvamusportaalis ilmuvaid artikleid ning see, kas lahendus muutub alaliseks, otsustatakse katseperioodi lõpus.

Facebooki-põhiseid kommentaare saab juba praegu postitada kõigi Postimehe ja selle alaportaalide artiklite lõppu, kuid seni on see kõikjal olnud vabatahtlik valik.

Oma nime all kommenteerimise alustamiseks tuleb vajutada kommentaari kasti juures asuvale nupule «Soovin kommenteerida Facebooki kaudu oma nime alt» ja anda luba kommentaaride juures enda nime kasutamiseks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles