Eestit reklaamiv lätlane

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armands Škele
Armands Škele Foto: Mihkel Maripuu

Armands Škelest on saanud maailma kuulsaim Eestit tutvustav lätlane. Esmaspäeva õhtul tabas Kalev/Cramo korvpallimeeskonna tagamees Rakvere Tarva vastu imeviske, mis pani publiku imestusest peast haarama ning tekitas korralikku elevust internetis ja üle maailma levivates spordisaadetes.

See, et keskjoone lähedalt tagantkätt teele saadetud pall läbis korvirõnga just Eesti meistriliigas, kõlas iga uudistelõigu alustuseks. Kolme esimese päevaga vaadati seda Youtube’i keskkonnas üle
600 000 korra ning isegi Ameerika populaarne spordikanal ESPN valis Škele imeviske viimaste päevade spordihetkede edetabelisse esimeseks.

Lisaks Eestile võimsa reklaamikampaania korraldamisele tegi Škele veel ühe väärt teo – ta andis kõigile korvpallurihakatistele eeskuju, et ka kõige lootusetumas olukorras tuleb lõpuni võidelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles