/nginx/o/2022/10/21/14912781t1h645a.jpg)
Saatsin kooskõlastamisele määruse eelnõu, millega tõstame teadlikkust toidu, sealhulgas ka Eesti toidu, päritolu kohta, et meie inimesed saaksid teha teadlikumaid valikuid, kirjutab Regionaal- ja põllumajandusminister Piret Hartman (SDE).
Saatsin kooskõlastamisele määruse eelnõu, millega tõstame teadlikkust toidu, sealhulgas ka Eesti toidu, päritolu kohta, et meie inimesed saaksid teha teadlikumaid valikuid, kirjutab Regionaal- ja põllumajandusminister Piret Hartman (SDE).
Minu eesmärk on, et tekiks võimalus eelistada Eesti toitu, sh Eestis kasvatatud liha. Mul on aga kahtlus, et seda arvamust ei jaga meie majandus- ja tööstusminister. Samas põllumajandus on oluline osa Eesti majanduses – näiteks ekspordist moodustab põllumajandus ja toidutootmine kümme protsenti, mis on märkimisväärne.