Päevatoimetaja:
Mart Raudsaar

KADRI PAAS Keskerakond liitus Madisoniga (23)

Copy
Keskerakonna esimees Mihhail Kõlvart (vasakul) ja Jaak Madison andsid neljapäeval ühise pressikonverentsi, kus teatasid Madisoni liitumisest erakonnaga.
Keskerakonna esimees Mihhail Kõlvart (vasakul) ja Jaak Madison andsid neljapäeval ühise pressikonverentsi, kus teatasid Madisoni liitumisest erakonnaga. Foto: Sander Ilvest

22. augustil sai mullu septembris Mihhail Kõlvarti esimeheks valinud Keskerakond endale tulevase esimehe. Tema nimi on Jaak Madison, diplomeeritud kelner ja Tartu ülikooli õigusteaduskonna vilistlane, Tallinki kunagine töötaja, IRL-i nimekirjas Albu vallavolikokku ja ekreiidina Viljandi linnavolikokku valitu. Kõva jutumees ja tubli demagoog, kirjutab ajakirjanik Kadri Paas.

Siin ja seal on Madisoni sammu peale ohitud, puhitud ja imestatud. Mu meelest ei ole ühekski liigutuseks põhjust. Efektiivne poliitik on praktilise meelega ega lase end maailmavaatest, kui seda üldse on, häirida.

Samuti ei ole poliitikas kohta siirastele solvumistele ega sõnade ja tegude kooskõlale. Vähemalt juhul, kui soovitakse olla läbilöögivõimelised ja tõhusad. Ausalt elluviidud valimislubadused võivad mõjusat poliitikaajamist takistada. Täpsemalt, ausa jutuga raskete ja vastikute otsuste vajadusest ei pruugi parlamentigi pääseda.

Tagasi üles