Päevatoimetaja:
Mart Raudsaar

Tarmo Pikner Oleks kena, kui EList hakkaks edaspidi tulema inimväärikust mitte mõnitavaid otsuseid (8)

Copy
Euroopa parlament Brüsselis.
Euroopa parlament Brüsselis. Foto: Christian Spicker / imago images / Christian Spicker

Suppi süües peab hoidma teise käega taldrikust kinni, sest vastasel korral võib supitaldrik kogemata ümber minna ja vastasistujale sülle kupatuda. Seejärel võib aga käivituda inimõiguste rikkumise protseduur, sest on vaja tõestada, et supivalamist pole tahtlikult tehtud, kirjutab kolumnist Tarmo Pikner.

Ärge naerge ja ärge süüdistage mind valetamises! Tõesti, säärast direktiivi veel pole, kuid väga suure tõenäosusega see tuleb, kui loete järgneva regulatsiooni idiootsust.

Nimelt, kui teil juhtub olema vedelgaasiga töötav sõiduauto ja kui olete umbes viis kilogrammi kaaluva tankurikobaka oma autopaagi külge suutnud ühendada, siis lähete tankuri juurde ja peate hoidma seal olevat nuppu all seni, kuni kütus voolab. Ja see voolab umbes veerand tundi, sest vedelgaas voolab miskipärast kümme korda aeglasemalt kui bensiin. Lisaks, see tankur asetseb tavaliselt kusagil kütusetankla platsi servas, kus tuul vihiseb ja varikatust ei ole. Siis tulebki seista vihma ja tuulte käes, käsi krambis mingil nupul.

Tagasi üles