Päevatoimetaja:
Mart Raudsaar

HARRY VÄLJA Kapo töötajaid Sakala korbis tuleks eeskujuks tõsta. Meie järelkasv aga käigu Valli baari (1)

Copy
Korporatsiooni Sakala 110. aastapäeva tähistamine. Foto on loo juures illustreeriv.
Korporatsiooni Sakala 110. aastapäeva tähistamine. Foto on loo juures illustreeriv. Foto: Margus Ansu

Minu hinnangul on kogu selle loo kommenteerimisega unustatud üks oluline asi ja selleks on korporantide laual olnud (rohke) õlu, leiab Harry Välja.

Järgnev kirjatükk koondab minu isiklikud seisukohad mõni aeg tagasi ilmunud uudise kohta, kuidas kapo ametnikud käisid valenime all korp! Sakalas õlut joomas ja jäid vahele (PM 5. juuli).

Minu hinnangul on kogu selle loo kommenteerimisega unustatud üks oluline asi ja selleks on korporantide laual olnud (rohke) õlu. Kui vaadata meediasse jõudnud korporatsiooni pilte, siis näeme, et lauad olid lookas õllepudelitest. Mis juhtub inimestega, kes ohtralt õlut joovad? Nende jutt läheb selle tegevuse käigus valjemaks ja joviaalsemaks, jutu teemadesse tuleb rohkesti igatsugu nalju ja kahetimõistmisi.

Märksõnad

Tagasi üles