Päevatoimetaja:
Mart Raudsaar

MARTIN HELME Liberaalne režiim kehtestab ennast (61)

Copy
Otse Postimehest: Martin Helme.
Otse Postimehest: Martin Helme. Foto: Madis Veltman

Trumpi tapmiskatse on ju tegelikult demokraatia tapmiskatse. Rahvalt tuleb ära võtta valik. Võite valida küll mitme partei vahel, aga teil ei tohi olla valikus poliitika muutus, kirjutab EKRE esimees Martin Helme.

Nägime seda 10 päeva tagasi Suurbritannias, kus kõik parteid peale Nigel Faragei oma pakuvad ühte ja sama vasakäärmuslikku liberaalset globalistlikku hävingukurssi. Peab olema sõda, peab olema homo ja transvärk, peab olema rahvastiku välja vahetamine massiimmigratsiooniga, peab olema sõnavabaduse lõpetamine, peab olema rohepöörde nime all eraomandi lõpetamine.

Arvestage, et kõik, mida te loete täna Eesti meediast, on vale. Kui mitte otsene valeväide, siis olemuslikult eksitav ja asja sisu väärastav. Näiteks vahendab PM meile CNN lugu, et Trumpi tappa tahtja oli Vabariikliku partei liige. Tegelikult oli ta vasakäärmuslane, kes oli varem toetanud kõige äärmuslikumaid vasakpoolseid organisatsioone rahaliselt ja ilmselt selleks, et saada Vabariikliku partei infot ning ürituste kutseid, pannud end kirja liikmena. See on Ameerika vasakaktivistide hulgas levinud praktika, astuda vabariiklikusse, et näiteks osaleda selle erakonna sisevalimistel ja toetada võimalikult vasakpoolseid või saamatuid kandidaate.

Tagasi üles