Päevatoimetaja:
Mart Raudsaar

NÄDALA NÄGU Hispaanlaste miljardieurone lapstäht

Copy
Yamali teekond vutimaailma tippu – jah, ta on juba seal – sai alguse Barcelona lähistel asuva Mataró väikelinna betoonplatsidelt.
Yamali teekond vutimaailma tippu – jah, ta on juba seal – sai alguse Barcelona lähistel asuva Mataró väikelinna betoonplatsidelt. Foto: Johan Elm

Kui pärida noortelt, kuidas möödus nende 17. sünnipäev, võib sageli kõlada vastuseks: ega ma ülemäära täpselt mäletagi. Hispaania jalgpallurile Lamine Yamalile jääb enda tänane, 17. hällipäev kahtlemata meelde, kuna tema valmistub koos teiste koondislastega EM-finaaliks.

Kuigi Yamal ei või alkoholi tarbida, autot juhtida ega saatjata pärast kella 23 väljas ringi liikuda, ei keela ükski seadus tal hästi jalgpalli mängida. Ja seda teeb FC Barcelona noorteakadeemia kasvandik erakordselt hästi.

Yamali teekond vutimaailma tippu – jah, ta on juba seal – sai alguse Barcelona lähistel asuva Mataró väikelinna betoonplatsidelt. See oli paik, kus ajasid nahkkera taga need lapsed, kelle vanematel polnud piisavalt raha, et vutitrenni eest maksta.

Tagasi üles