AK Fookus Ehmatus, mis kajas vastu üle maailma: kas need on vaba maailma liidrid? (2)

Neeme Raud
, ajakirjanik
Copy
Pennsylvaniast pärit 47-aastane Jocardo Ralston vaatab Tillie's Lounge'is Cincinattis Bideni ja Trumpi debatti. «MInu hääl läheb Bidenile, sest praegusel hetkel pole midagi, mida Trump öelda saaks,» leiab tema.
Pennsylvaniast pärit 47-aastane Jocardo Ralston vaatab Tillie's Lounge'is Cincinattis Bideni ja Trumpi debatti. «MInu hääl läheb Bidenile, sest praegusel hetkel pole midagi, mida Trump öelda saaks,» leiab tema. Foto: Carolyn Kaster/AP Photo/Scanpix

USA president Joe Biden kinnitas Postimees Nädala trükkimineku ajal ametlikult küll endiselt, et kavatseb valimiskampaanias demokraatide kandidaadina jätkata, vaatamata näib et kogu maailma vapustanud teledebatile Donald Trumpiga, kus ta mõjus raugana. Eraviisiliselt on ta aga viidanud võimalusele, et loobub.

Demokraatide jaoks oleks samas uue kandidaadi mängu tulek enne 2. novembril toimuvaid valimisi üsna riskantne, väidavad vaatlejad. Peaküsimused: kas ta suudaks esindada kõiki suurpartei siseseid voole ning kas suudaks end Ameerikale piisavalt tutvustada?

Või antakse nii valimisvõit nii kandikul vabariiklasele Donald Trumpile?

Tagasi üles