JÜRGEN ROOSTE Kes tõllas, kes võllas – Ameerikas ja Eestis (3)

Jürgen Rooste
, Kirjanik
Copy
Edward von Lõnguse teos «Alasti keiser». Kitsas tänav Tartus. Vahetult enne 2015. aasta riigikogu valimisi ilmus sama teos Tallinnas Kitsasse jalga, kuid selle kustutasid kiiresti Tallinna linnavõimud, pärast mida hakkas teos elama oma elu.
Edward von Lõnguse teos «Alasti keiser». Kitsas tänav Tartus. Vahetult enne 2015. aasta riigikogu valimisi ilmus sama teos Tallinnas Kitsasse jalga, kuid selle kustutasid kiiresti Tallinna linnavõimud, pärast mida hakkas teos elama oma elu. Foto: Vikipeedia

Suured sulid ikka udjavad tõllas ringi, väiksed ripuvad võllas… Nii Ameerikas kui Eestis, avaldab kirjanik Jürgen Rooste sotsiaalmeedias pahameelt.

USA konservatiivne ülemkohus andis Donaldile osalise vabastuse – kui ta suudab näidata, et sooritas oma kuritööd ametikohustusena, siis nende eest ei saa teda vastutusele võtta (noh, Biden saaks nt veel presidendina anda seega mõned kasulikud käsud…).

Meil saab peaministriks valge kampsuniga kilekotirahamees Michal, kes organiseeris musta mammona parteikassasse tassimise. Tal poleks pääle seda tohtind enam miskit pistmist olla poliitikaga, sest viis, kuidas ta asju ajab, oli seks hetkeks selge… me siiamaani täpselt ei tea, kes sularahahunnikutega endale partei sees mõjuvõimu ja vajalikke otsuseid ostsid, eks… Ja nüüd peaministriks?

Tagasi üles