KADRI KULLMAN Riiklik jälgimine pangakontodel: meie isikuvabadused on demokraatia nurgakivi (11)

Kadri Kullman
Kadri Kullman Foto: Erakogu

​Me ei tohi ohverdada oma põhilisi vabadusi tõhususe nimel, vaid peame otsima tasakaalu, mis austab nii üksikisiku õigusi kui ka ühiskonna vajadusi, leiab ettevõtja ja Parempoolsete liige Kadri Kullman.

Olen olnud ettevõtja 33 aastat, läbi elanud mitu majanduskriisi ja teinud ellujäämise nimel raskeid otsuseid. Olen pidevalt uuendanud oma ettevõtet, et ajaga kaasas käies püsida konkurentsis ja selleks, et vastata aina kasvavatele bürokraatianõuetele.

Need muutused pole enamasti aidanud lisandväärtuse loomisele kaasa. Kuid praegune riigi plaan anda maksu- ja tolliametile (MTA) laialdased volitused jälgida kõikide Eesti kodanike ja ettevõtete pangakontosid on mind väga negatiivselt puudutanud. Just täna, kui kandideerin parempoolsena, on õige aeg tuletada meelde ja kinnitada meie lubadust – «Kaitseme vabadust». See on nüüd olulisem kui kunagi varem. Meie eesmärk on tagada, et Eesti riik saab tulevikus jõukaks, mitte lihtsalt vanaks, säilitades samal ajal meie kodanike vabadused ja õigused.

Tagasi üles