ANDRE HANIMÄGI Kuidas saada miljard eurot? Lavly Perling vihjab pensionide külmutamisele (31)

Andre Hanimägi
, riigikogu liige, Sotsiaaldemokraatlik erakond
Copy
Sotside juhatus. Andres Kaarmann (erakond Parempoolsed) leiab, et paljud mured valitsuses laheneksid, kui sotsidele ust näidata.
Sotside juhatus. Andres Kaarmann (erakond Parempoolsed) leiab, et paljud mured valitsuses laheneksid, kui sotsidele ust näidata. Foto: Tairo Lutter

Sotsiaaldemokraadid on tõepoolest piduriks hullumeelsete kärbete tegemisel, mida nii suure kui ka väikese tähega parempoolsed eelarve parandamise nimel näha võiksid, kirjutab Andre Hanimägi (SDE) vastuses Andres Kaarmannile, kes ihkab sotsidevaba valitsust.

Parempoolsete esindaja Andres Kaarmann tegi Sotsiaaldemokraatlikule erakonnale sisuliselt komplimendi, kui ütles, et sotsid tuleb valitsusest välja tõsta, sest siis hakkab viimaks juhtuma. Ehk teisisõnu saaks siis teha suuri kärpeid ja rahanduse kiirelt korda… nagu 15 aastat tagasi!

Seda, et riigi rahandus on halvas seisus, me teame. Küll aga ei tea me jätkuvalt, mis oleksid need konkreetsed kärped, kust ikkagi vähemalt miljard eurot kokku hoida. Mida, kui palju ja kellelt võtta soovitakse? On päris selge, et kärpekäed hiiliksid eelkõige ühiskonna nõrgemate taskutesse ja seda ei pea sotsiaaldemokraadid küll kuidagi mõistlikuks.

Kommentaarid (31)
Copy
Tagasi üles