INDREK LUBERG Eurovalimiste kohal heljub Edgar Savisaare vaim (6)

Indrek Luberg
, erakond Parempoolsed, juhatuse liige
Copy
Hiiu staadioni avamise reklaamil figureerisid 2013. aastal Jaanus Mutli, Edgar Savisaar ja Arvo Sarapuu. ERJK leidis, et poliitikud kasutasid linna raha valimisreklaamiks.
Hiiu staadioni avamise reklaamil figureerisid 2013. aastal Jaanus Mutli, Edgar Savisaar ja Arvo Sarapuu. ERJK leidis, et poliitikud kasutasid linna raha valimisreklaamiks. Foto: Mihkel Maripuu

Urmas Paeti «töö tutvustamine» meenutab kangesti vanu aegu, kui toonane Tallinna meer Edgar Savisaar maksumaksja raha eest linnarahvale enda ja oma kaaslaste «tööd tutvustas», kirjutab Indrek Luberg erakonnast Parempoolsed.

Mäletate veel kümne aasta tagust Hiiu staadioni avamisega seotud skandaali, kus Jaanus Mutli, Edgar Savisaar ja Arvo Sarapuu end (muusikat tehes – toim) linna raha eest reklaamisid? Ametisolev linnavalitsus kulutas linnaelanikelt maksudena kogutud tuhandeid eurosid, et ennast promoda.

Võiks arvata, et möödunud kümne aastaga on poliitikute moraalne kompass pisut paremini tööle hakanud, aga võta näpust: näiteks hiljutises välisminister Margus Tsahkna suunamudija-skandaalis kordub sama muster. Ministeerium maksis suunamudijale, kes kirjeldas oma kajastust järgmiselt: «Sain inimestele tutvustada Tsahkna persooni. Ta oli nagu superstaar. Oli täiega põnev vaadata, kuidas inimesed teda armastavad.». See ei ole välisministeeriumi töö tutvustamine, nagu trummi mängiv Savisaar polnud Hiiu staadioni tutvustamine. See on maksumaksja raha kasutamine isikliku kasu eesmärgil, ehk teadlikult ebaeetiline tegu.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles