NÄDALA VASTAJA Igor Gräzin tunneb end erakonnatuna päris hästi (4)

Lennart Käämer
, arvamusveebi toimetaja
Copy
Poliitik ja vaimulik Igor Gräzin käib vähemalt kord nädalas teatris. Ja kui saab, vaatab saalis võrkpalli – see kasvatavat närve.
Poliitik ja vaimulik Igor Gräzin käib vähemalt kord nädalas teatris. Ja kui saab, vaatab saalis võrkpalli – see kasvatavat närve. Foto: Erik Prozes

Tallinna linnavolikogu liige Igor Gräzin astus pärast kaht aastat Keskerakonna ridadest välja. Lahkumise peale mõtles Gräzin juba varem, kui nüüdseks juba endise Tallinna linnapea Mihhail Kõlvarti (KE) umbusaldusavaldusele allkirja andis.

Kuidas teil hetkel läheb?

Läheb nii hästi, et pole sõnu. Tööd on, pensioni makstakse – Eestist ja USAst. Olen vaimus leidnud end kirikust, kus pean diakoni ametit. Maa-kodu Muhus on kah. No mida veel. Tervis on kah – ptüi-ptüi-ptüi.

Millised on teie poliitilised ambitsioonid? Mida soovite veel saavutada?

Poliitilisi ambitsioone pole, kui, siis omavalitsuse volikogus kas Tallinnas või Muhumaal.

Miks te Euroopa Liitu nii tugeva skepsisega suhtute?

Skepsis on tagasi tõmmanud, kuna EL osutus lihtsalt nigelaks äbarikuks, keda pole mõtet karta. Ühesõnaga, las ta olla. Europarlamendis olin ametis Briti iseseisvuse parteis, mis on arusaadavalt ära lõppenud, kuna Inglismaa saigi ju vabaks. Ja Briti poliitikute seas olin ma hinnatud kui «liitude lammutamise spetsialist», kes aitas ära lammutada NSV Liidu.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles