ILMAR RAAG Uskumatu jama meedias: Putini valimisjaoskonnad olid nagu Prantsusmaal ja Venemaa polegi agressor (4)

Ilmar Raag
, strateegilise kommunikatsiooni asjatundja, Parempoolsed
Copy
Tõsiseltvõetav Prantsusmaa meedia näitab, et president Macroni avangut Ukraina teemal võetakse väga tõsiselt – kui käsk tuleb, lähevad väed Ukrainasse.
Tõsiseltvõetav Prantsusmaa meedia näitab, et president Macroni avangut Ukraina teemal võetakse väga tõsiselt – kui käsk tuleb, lähevad väed Ukrainasse. Foto: LUDOVIC MARIN / via REUTERS

Tegu oli siiski vaid eliidivastase populistliku Prantsuse raadiojaamaga Radio Courtoisie. Kuid sarnaseid kanaleid leidub ka meil Eestis, jagab Ilmar Raag (Parempoolsed) hiljutist meediakogemust.

Sõites autoga, sattusin kuulama Radio Courtoisied Prantsusmaalt. Väga huvitav. Tegemist on eliidivastase populistliku raadiojaamaga, kus seekord oli külaliseks Cyril Gaucher, Talanti aselinnapea, kes käis «vaatlemas» Putini «valimisi».

Ta kiitis valimiste head kulgemist ja kirjeldas, kuidas valimisjaoskonnad sarnanesid valimisjaoskondadele Prantsusmaal. Huvitav oli kogu raadiosaate juures see, et kordagi ei käsitletud fakti, et Venemaa on agressorina rünnanud Ukrainat. Selle asemel kiideti elanikkonna poolehoidu puhkusele tulnud sõduritele.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles