GEORG VILLENBERG Korbi juhendas Jüri Ratas. Kui Porto Franco seotust kellelegi ette heita, siis talle (4)

, Keskerakonna Noortekogu juhatuse liige
Copy
Ratas on juba allkirjastanud linnapea umbusalduse algatamise ja ilmselt hääletab Kõlvarti tagasiastumise poolt, tehes temast juhtunu süüdlase.
Ratas on juba allkirjastanud linnapea umbusalduse algatamise ja ilmselt hääletab Kõlvarti tagasiastumise poolt, tehes temast juhtunu süüdlase. Foto: Mihkel Maripuu

Ratas on juba allkirjastanud linnapea umbusalduse algatamise ja ilmselt hääletab Kõlvarti tagasiastumise poolt, tehes temast juhtunu süüdlase – väga mugav, leiab Keskerakonna noortekogu juhatuse liige Georg Villenberg.

Ilmselt märkasite, et Keskerakond on uudistes pidevalt peategelane. Kuid viimasel ajal on keskerakondlaste ilmumine meediasse omandanud täiesti uued mõõtmed. Põhjuseks oli näiteks see, et Tallinna ringkonnakohus tunnistas erakonna süüdi mõjuvõimuga kauplemises.

Võimalust ära kasutades algatasid opositsioonierakonnad linnapea Mihhail Kõlvarti umbusalduse. Teda peetakse samuti juhtunus süüdi. Võimalik linnapeakandidaat, reformierakondlasest Pärtel-Peeter Pere, ütles, et Kõlvart ei olnud kõrvalseisja, vaid korruptsioonijuhtumi osaline ning seetõttu ta peab lahkuma linnapea ametikohalt.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles