NÄDALA VASTAJA Kristiina Ehin ja Silver Sepp

Lennart Käämer
, arvamusveebi toimetaja
Copy
Silver Sepp ja Kristiina Ehin. FOTO: Pärnu Postimees
Silver Sepp ja Kristiina Ehin. FOTO: Pärnu Postimees Foto: Pärnu Postimees

Kultuuriinimesed Kristiina Ehin ja Silver Sepp avaldasid videopöördumise, kus kutsuvad inimesi toetama Metsküla kooli. Metsküla kool korraldas annetuste kogumiseks 8. märtsil heategevuskontserdi, kus osalesid ka Kristiina Ehin ja Silver Sepp.

Kuidas teil hetkel läheb?

Kristiina ja Silver: Hetkel ärkame ja sirutame siin Matsalu rahvuspargis silma. Meil läheb kenasti, kuigi elutempo on päris kiire. Elu läheb aina kenamaks, sest kevade tärkamine toob hinge jõudu ja hoogu.

Akendest paistab ilus taluhoovil lehviv sinimustvalge lipp, kõikjal, kuhu silm ulatub, laiub härmatanud rannaniit. See olevat suurim looduslik rannaniit kogu Euroopas, kõneles meie öömaja peremees Mait Alanurm, kes on anestesioloog ja elab siin aastaringselt juba viimased viis aastat. Maidu vanem poeg Kaur on Metsküla kooli lõpetanud, praegu õpib seal teine poeg Vesse, kes võitis just maakondlikul matemaatikaolümpiaadil esikoha. Mait loodab, et sügisest saab Metsküla kooli minna ka tema noorem poeg Maru. Kõrge haridustase ja silmapaistvus oma erialal iseloomustab paljusid Metsküla kooli lapsevanemaid. Paljud on siia kodud rajanud just Metsküla kooli olemasolu tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles