TOOMAS VERREV Tallinn, miks sa ei räägi minuga? (1)

Toomas Verrev
, reklaami- ja kommunikatsioonispetsialist, vaatleja ja mõtleja
Copy
Trammitee ehitusega seotud liiklusummikud jätkusid sadama ümbruses ka teisel päeval peale tööde jätkamist.
Trammitee ehitusega seotud liiklusummikud jätkusid sadama ümbruses ka teisel päeval peale tööde jätkamist. Foto: Mihkel Maripuu

Ühes väärikas seltskonnas on peale suuremaid toimetusi tavaks ahhetades hüüda: «Mehed, mis toimub?» Reeglina järgneb sellele negatiivse alatooniga targutus. Ma püüan küll ise sellistest hüüatustest hoiduda, kuid nädala alguses libastusin minagi, lausudes oma peas need kolm sõna Tallinna linnavalitsuse aadressil, kirjutab reklaamispetsialist Toomas Verrev.

Nimelt toimus Kultuurikatla juures midagi sellist, mida on raske mitte märgata – üle öö pandi kinni üks oluline pealinna tuiksoon. Iseenesest on see linna arengu jaoks vajalik, ma olen enam kui veendunud, et enamik inimesi saab sellest aru. Mis aga inimesi ohhetama ja pead vangutades pomisema ajas, oli see, et teavitus liikluskorralduse muudatusest oli jälle olematu. 

Tallinna linna palgal on kümneid kommunikatsiooniga tegelevaid inimesi. Tekib siiras küsimus, millega nad tegelevad. See küsimus on kahekordselt õigustatud – mitte ainult sellepärast, et nende töö on tegeleda Tallinna otsuste kommunikeerimisega elanikele, vaid ka sellepärast, et tegu pole mõne laiutava eraettevõtega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles